Zapytanie ofertowe na catering

Kategorie:

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Zapraszamy do składania ofert na catering obejmujący przerwę kawową (dostępną permanentnie przez ok. 4 godziny) oraz lekki lunch (raczej na zimno) dla 50 osób na wydarzenie, które odbędzie się 28 października w Centrum Nauki Kopernik w Warszawie.

Ze względu na pandemię COVID-19 uprzejmie prosimy o uwzględnienie w ofercie proponowanych przez Państwa środków bezpieczeństwa. W Centrum Nauki Kopernik obowiązuje:
1) zakaz stosowania rozwiązań bufetowych,
2) serwowanie posiłków oraz napojów bezpośrednio przez obsługę Wydarzenia,
3) wyznaczenie odległość między blatami stolików (od ich brzegów) min. 2 m,
4) dezynfekcja stolików po każdej osobie (oznaczenie zdezynfekowanych stolików napisem: „zdezynfekowano”),
5) świadczenie usług cateringowych na podstawie aktualnie obowiązujących zasad dotyczących restauracji.

Do wyceny proszę dołączyć ewentualny koszt dostawy do Centrum Nauki Kopernik. Proszę również o informację, z jakim wyprzedzeniem należałoby potwierdzić zamówienie.

Do przesyłania ofert zapraszamy przede wszystkim przedsiębiorstwa społeczne, lokalne lub prowadzące działania z zakresu społecznej odpowiedzialności biznesu. Oferty od innych podmiotów także będą analizowane.

Prosimy o przesyłanie ofert na adres europolis@schuman.pl do 8 października 2020 roku.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Skip to content